Bli spraytan forhandler
Eier du en spraytanklinikk, hudpleiesalong eller et mobilt studio og er interessert i å bruke spraytanprodukter fra de mest anerkjente økologiske produsentene? Kanskje du til og med har butikk/nettbutikk og vil selge økologiske selvbrunere?

Spraytanhuset den norske leverandøren og importøren av bestselgende spraytanmerker som Lumi Tan ,Vani-T, Moroccan Tan og Dermasuri. Vi velger kontinuerlig ut kvalitetsmerker innen økologisk selvbruning og spraytan – velkjente internasjonale brands, og også nye, spennende og innovative merker som du kanskje ikke har hørt om. Løftet vårt er at uansett hvilket merke eller produkt du velger så er kvalitet det vi setter høyest.

Merkene vi fører er 100 % parabenfri, er ikke blitt testet på dyr, og inneholder økologisk-sertifiserte planteneekstrakter, vitaminer og antioksidanter. Produktene er helt uten skadelige tilsetningsstoffer, mineraloljer, sulfater, glykoler, parabener og unaturlige fargestoffer. Ved å bli spraytan forhandler for ett eller flere av våre merker gir du dessuten et viktig bidrag til Kreftforeningen da vi donerer 5% av alt overskudd til dette viktige formålet.
Fyll ut skjemaet under om du ønsker mer informasjon om å bli forhandler for et eller flere av våre merker.

 

images

 

logo

bli-forhandler-dermasuri-spraytanhuset

[ninja_form id=8]