Bli spraytan forhandler
Eier du en spraytanklinikk, hudpleiesalong eller et mobilt studio og er interessert i å bruke spraytanprodukter fra de mest anerkjente produsentene? Kanskje du til og med har butikk/nettbutikk og vil selge selvbrunere med organiske ingredienser?

Spraytanhuset den norske leverandøren og importøren av bestselgende spraytanmerker som Vani-T, Moroccan Tan og Dermasuri. Vi velger kontinuerlig ut kvalitetsmerker innen organisk selvbruning og spraytan – velkjente internasjonale brands, og også nye, spennende og innovative merker som du kanskje ikke har hørt om. Løftet vårt er at uansett hvilket merke eller produkt du velger så er kvalitet det vi setter høyest.

Merkene vi fører er 100 % parabenfri, er ikke blitt testet på dyr, og inneholder organiske planteekstrakter, vitaminer og antioksidanter. Produktene er uten skadelige tilsetningsstoffer, mineraloljer, sulfater, glykoler, parabener og unaturlige fargestoffer.
Send e-post til spraytanhuset@gmail.com du ønsker mer informasjon om å bli forhandler for et eller flere av våre merker.

 

 

images

logo

bli-forhandler-dermasuri-spraytanhuset