Hva inneholder vår spraytan? Vår spraytan er parabenfri og inneholder organiske botaniske oljer, vitaminer og antioksidanter som har en fuktighetsgivende, antiaging og hudfornyende effekt. Dette betyr at spraytan ikke bare gjør deg brun, men at den også kan forbedre hudtone og tekstur, samt motvirke kviser og uren hud.

Aloe Vera:
Fuktgivende, betennelsesdrepende og lindrende. Fremmer dannelsen av kollagen.
Aloe Vera er kjent for sin lindrende og beroligende effekt og er en viktig ingrediens i hudpleieprodukter. Aloe Veras egenskaper fører til at det er ideelt for bruk i hudpleieprodukter for å roe ned følsom, sart og tørr hud. Aloe Vera forbedrer naturlig cellefornyelse, struktur og elastisitet slik at huden blir fastere, mer smidig og frisk.

Marine Kollagen:
Stimulerer kollagen produksjon og hudfornyelse

Cehami
Avanser hudfornyelse, tilfører fuktighet

Kakadu Plomme
Sterk antioksidant, forebygger aldringstegn, stimulerer kollagenproduksjon

Jojoba
Gir fuktighet til huden, samt motvirker aldringstegn
Jojoba er en flittig brukt ingrediens i hudpleie- og kosmetikkprodukter. Den kommer fra Jojoba-planten (Simmondsia Chinensis på latinsk) som vokser sør i California og nordvest- Mexico. Jojoba-olje ligner (og har mange av de samme egenskapene som) menneskehudens sebum og har mange positive effekter på huden; Den er lindrende og fuktighetsgivende, gjør huden glatt og smidig, og forbedrer hudens elastisitet.

Arganolje
Gir fuktighet til huden, samt motvirker aldringstegn.
Arganolje, også kalt ”gullet fra Marokko”, er en eksklusiv hud og hårolje. Oljen er rik på tocoferoler (Vitamin E), fenoler, karotener, squalen og fettsyrer, som alle bidrar til oljens enestående egenskaper. Arganolje fremstilles ved kaldpressing av knuste nøttekjerner fra argantreet.

Arganolje er en eksklusiv olje som trekker raskt inn i huden og etterlater den myk og smidig. Oljen kjennes ikke fet ut på huden. – Arganoljen virker hudgenererende, fuktighetsbevarende og revitaliserende. Disse egenskapene gjør arganoljen spesielt bra å bruke ved de fleste hudproblemer, enten det er eksem, akne, arr/strekkmerker og hudallergier. Arganoljen brukes da regelmessig som en kroppsolje på plagede hudområder. Arganoljens egenskaper gjør også at den er meget bra å bruke rundt øynene og for å holde huden myk, smidig og elastisk. Du merker etter kort tid den dyptvirkende fuktighetseffekten. Arganoljen glatter ut rynker og strammer opp uelastisk hud, samt roer ned hud irritasjoner og hevelser.

Bergamot
Hemmer betennelser og motvirker kviser, eksem
Bergamot kommer fra en liten, oransje-lignende frukt og utvinnes ved pressing av skallet. Bergamot har betennelseshemmende egenskaper som er svært gunstig for huden, spesielt ved kviser, fet hud, eksem og psoriasis.

Sitronolje
Styrkende, antiseptisk, sterk antioksidant, desinfiserende og bakteriedrepende
Sitronolje utvinnes ved pressing av sitronens fruktskall. Sitron er rik på Vitamin C og antioksidanter og kan forebygge og bekjempe hudproblemer som rynker, kviser, akne, pigmentering og pigmentflekker. Sitronolje jevner også ut hudtonen og kan fjerne arr og pigmentflekker ved jevnlig bruk.

Quandong
Reduserer rynker, glatter ut linker, motvirker aldringstegn