Har du lyst til å drive egen bedrift, men er usikker på om du ønsker å ha alt ansvar og risiko alene? Har du også interesse for helse, skjønnhet og velvære? Da kan Spraytanhuset franchise være noe for deg!

Dette er Franchise
Franchise er en forretningsmodell som gir deg muligheten til å drive din egen virksomhet samtidig som du kjøper rettigheten til å bruke et ferdig utviklet og utprøvd konsept. Som franchisetaker er du din egen sjef og ansvarlig for driften av ditt eget firma. Franchise er perfekt for deg som har gründerspirer men som har lite eller ingen erfaring som gründer, og/eller som ikke har lyst til å ta risikoen ved å utvikle noe helt nytt. I oppstarten får du støtte i form av kursing fra franchisegiver. Som franchisetaker slipper å bruke mye tid og penger på å utvikle et nytt konsept og du har muligheten til å få en raskere oppstart enn hvis du skulle gjort alt forarbeid selv!
Franchise er et samarbeid mellom to parter. Franchisegiver leverer et ferdig konsept. Franchisetaker driver egen bedrift på egen regning og risiko. Det er et aktivt og utviklende samspill. Franchisegiver utfører kampanjer og utvikler reklamemateriell sentralt, som franchisegiver kan bruke og som vil gjøre jobben til franchisetaker lettere. Kurs og aktivt samarbeid mellom partene gir rom for læring og utvikling.

Dette er Spraytanhuset
Spraytanhuset er Norges første spesialiserte spraytansalong og åpnet i mai 2014. Vi fører kun organiske spraytanprodukter og har som hovedmålsetting å kunne tilby nordmenn å bli brune på en sunnere måte enn ved solarium og tradisjonell soling. Vi er også importør av anerkjente organiske spraytan- og selvbruningsmerker.

Vi har i dag en salong i Norge. Her tilbyr vi kundene våre profesjonell organisk spraytan. En spraytan hos oss på på Spraytanhuset gjøres manuelt, og tar ca 10 minutter. Spraytan gjør det mulig å bli perfekt brun uten å utsette huden for solarium eller skadelig UV-stråling, slik at kundene våre kan holde seg solbrun året rundt med god samvittighet. Dette blir i økende grad aktuelt, da forekomsten av hudkreft i Norge er sterkt økende og flere blir bevisste på dette.

Vi selger og bruker de mest anerkjente spraytanprodusentene på markedet; Vani-T og Moroccan Tan. Merkene er av meget høy kvalitet da alle deres produkter er luktnøytrale og består av naturlige og organiske ingredienser, samtidig som de ikke inneholder verken parabener, alkohol, sulfater, mineraloljer eller andre unødvendige tilsetningsstoffer. Alle spraytanproduktene våre inneholder organiske planteekstrakter, vitaminer og antioksidanter, som beskytter huden mot aldring samtidig som de er svært nærende og fuktighetsgivende. Ingen av våre spraytanprodukter er testet på dyr. Fargen absorberes raskt og kan vaskes av etter kun 2-8 timer, avhengig av hvilken type spraytan solution du velger. Brunfargen varer i opptil en uke.
Vi ønsker at så mange som mulig skal få gleden av å ha tilbud om å benytte seg av vår spraytan. Vi vil derfor utvide til flere byer i Norge, sammen med gode samarbeidspartnere.

Som franchisetaker i Spraytanhuset får du
▪ muligheten til å eie og drive din egen salong i Norges eneste spraytankjede
▪ tilgang til et veletablert konsept som kan dokumentere god lønnsomhet for salongene sine
▪ muligheten til å utvikle din egen arbeidsplass, innen en bransje du har interesse for
▪ grundig individuell opplæring i Spraytanhuset-konseptet og driftsrutiner
Du vil ha hovedansvaret for den daglige driften av salongen. Dette innebærer viktige områder som blant annet spraytan i salong, salg i butikk, personalledelse, vareeksponering, samt å holde salongen i topp stand til enhver tid.

Du vil ha fokus på høy kundeservice, markedsføring, og aktiviteter som skaper en positiv atmosfære i salongen. Salongen skal være stedet der man blir raskt brun uten sol uten å måtte utsette huden for bruk av solarium og eksponering for skadelige solstråler.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper er
▪ at du er en serviceinstilt perfeksjonist med kunden i fokus
▪ at du har en lidenskap for helse og bruk av økologiske/naturlige produkter
▪ at du har stor arbeidskapasitet og drivkraft
▪ at de er selvstendig og fleksibel
▪ at du er utadvendt og resultatorientert
▪ erfaring fra skjønnhetssalong og butikk er en fordel

Veien videre
Synes du konseptet vårt høres spennende ut og kunne du tenke deg å få vite mer om Spraytanhuset franchise?
Kontakt oss på spraytanhuset@gmail.com

..