Lumi Tan – The Original Nordic Eco Tan

De nordiske landene er kjent for sin naturlige skjønnhet og vakre natur. Vi presenterer verdens første nordiske spraytanmerke beriket med blåbærekstrakt fra nordiske bær – en ekstrakt full av antioksidanter og vitamin B, C og E.
Formulaen inneholder økologiske og naturlige ingredienser og sammen med Lumi Bronzer Teknogien, er den spesielt utviklet for å gi en vakker, jevn brunfarge, samt fuktighet og næring til huden.
Lumi Tan har en såkalt “Eco Tan” filosofi der de er opptatt av å ta hensyn til miljøet, naturen vi lever i og de som bor i den, og produktene er derfor fri for parabener, parfyme, mineraloljer, PEG og syntetisk alkohol. Produktene er i tillegg veganske og ikke testet på dyr.

 

LES MER

 

Nordisk
De nordiske landene er kjent for sin naturlige skjønnhet og vakre, rene natur. Lumi Tan er utviklet for å gi en brunfarge som er så vakker og naturlig som stedet den ble født.

Blåbærekstrakt
Blåbær vokser vilt i de nordiske skoger og er rike på antioksidanter, samt vitamin B, C og E. Naturlig blåbærekstrakt fra norden har nå, for første gang, blitt tilført spraytan for å gi en en jevn, naturlig og langvarig brunfarge som er fuktighetsgivende og som kan redusere aldringstegn.

Naturlig & Økologisk
For å gi den fineste og mest naturlige brunfargen, uten å skade huden, inneholder Lumi Tan økologiske og naturlige ingredienser som er fulle av vitaminer og antioksidanter, inkludert nordisk Blåbærekstrakt, Pomegranateekstrakt og Aloe Vera. Lumi Tan er helt fri for parabener, PEG, syntetisk alkohol og parfyme.

Lumi Bronzer Technology
Den effektive bronzer teknologien kombinerer naturlig DHA og Erythrulose og er mindre uttørkende på huden enn tradisjonelle spraytans. Dette gir en mer langvarig brunfarge som fader jevnt og naturlig.

Eco Tan filosofi
Lumi Tan er mer enn skjønnhet. Vår visjon er å tilby produkter av høy kvalitet som er inspirert av naturen og fremstilt på etisk og bærekraftig vis. Derfor er produktene veganske, de er ikke testet på dyr, og de inneholder naturlige og økologiske ingredienser.

Lumi Tan- The Original Nordic Eco Tan

Lumi Tan- The Original Nordic Eco Tan

Lumi Tan- The Original Nordic Eco Tan

Lumi Tan- The Original Nordic Eco Tan

Ingredienser

Vitamin E

Er en sterk antioksidant som lindrer irritert hud og hjelper med å glatte ut fine linjer og rynker. Gir fukt og næring til trøtt og tørr hud.

Nordisk blåbærekstrakt

Inneholder vitamin B, C og E samt store mengder antioksidanter. Antioksidanter fjerner overskudd av frie radikaler og reduserer aldringstegn.

Granatepleekstrakt

Er rik på vitaminer og mineraler og regnes som en av naturens sterkeste antioksidanter. Fremmer hudfornyelse og dannelse av kollagen,

Aloe Vera

Stimulerer produksjon av kollagen, noe som kan forebygge og redusere rynker. Den forbedrer hudens elastisitet og reduserer tørrhet og irritasjon.

Lemon Myrtle eterisk olje

Har en av naturens høyeste innhold av citral, som har en antibakteriell og rensende effekt. Har i tillegg en frisk og oppløftende duft.

Vaniljeolje

Gir en behagelig og beroligende duft, samt virker fuktighetsgivende og glattende på huden.

 

LES MER