logo-moroccan-tan-norge
Opplev den lukseriøse følelsen av en silkemyk spraytan med den eksotiske MoroccanTan kolleksjonen.
MoroccanTan spraytansolution inneholder økologisk arganolje og nyperoseolje fra den sørvestre delen av Marokko som gir huden næring og fuktighet.
Moroccan Tan sin delikate, raskttørkende spraytanformula er beriket med antioksidanter og vitamin E som gir alle hudtyper en langvarig, naturlig brunfarge.

 

  • INNEHOLDER ØKOLOGISK ARGANOLJE & NYPEROSEOLJE
  • RASKTTØRKENDE
  • PASSER ALLE HUDTYPER
  • DYPT FUKTIGHETSGIVENDE
  • NÆRENDE
  • OLJEFRI & IKKE-KLEBRIG FORMULA
  • 100% NATURLIGE INGREDIENSER
  • PARABENFRI

MoroccanBlend™ Technology
Ren Argenolje, et naturlig produkt beriket med vitaminer som kun finnes i den sørvestre delen av Marokko, er en sterk antioksidant som ofte brukes i hårprodukter for et sunt og silkemykt resultat. Med denne filosofien i tankene har denne ingrediensen nå blitt tilført spraytan, for et langvarig, naturlig og lukseriøst resultat. Ren arganolje gjenoppretter hudens fuktighet og etterlater huden enda vakrere.

DermalLock™
Den naturlige DermalLock™ teknologien skaper en barriere på huden slik at de aktive ingrediensene får økt virketid og dermed utvikler en dypere, myk og mer langvarig brunfarge.

Moisture Lock
Beriket med økologisk Arganolje, Vitamin E og Aloe Vera som gir MoroccanTan® huden smidighet og fuktighet. Moisture Lock gir huden en vakker glød.

FT100˚
FT100˚ (Firming & Toning Technology): En kombinasjon av kaffein, vitaminer og O2 som gir fastere hud og reduserer rynker slik at huden ser yngre ut, samtidig som sen opprettholder den naturlige fuktighetsbalansen.

Bronzere
Dype gyllenbrune bronzere tilpasser seg kundens hudtone slik at hver MoroccanTan® gir en perfekt brunfarge.

Rose Hip Oil (Nyperoseolje)
MoroccanTan® er beriket med økologisk nyperoseolje* som er en sterk antioksidant, anti-ager og fuktighetsgiver med lukseriøse hudpleie-egenskaper.
*Kun i utvalgte produkter.

VIL DU BLI FORHANDLER?
Last ned MoroccanTan forhandlerbrosjyren her! Ta kontakt via epost eller tlf 48 28 80 78 for mer informasjon.