Opplev den lukseriøse følelsen av en silkemyk spraytan med den eksotiske MoroccanTan kolleksjonen.
MoroccanTan spraytansolution inneholder organisk arganolje og nyperoseolje fra den sørvestre delen av Marokko som gir huden næring og fuktighet.
Moroccan Tan sin delikate, raskttørkende spraytanformula er beriket med antioksidanter og vitamin E som gir alle hudtyper en langvarig, naturlig brunfarge.

  • INNEHOLDER ORGANISK ARGANOLJE & NYPEROSEOLJE
  • RASKTTØRKENDE
  • PASSER ALLE HUDTYPER
  • DYPT FUKTIGHETSGIVENDE
  • NÆRENDE
  • OLJEFRI & IKKE-KLEBRIG FORMULA
  • 100% NATURLIGE INGREDIENSER
  • PARABENFRI

MoroccanBlend™ Technology
Ren Argenolje, et naturlig produkt beriket med vitaminer som kun finnes i den sørvestre delen av Marokko, er en sterk antioksidant som ofte brukes i hårprodukter for et sunt og silkemykt resultat. Med denne filosofien i tankene har denne ingrediensen nå blitt tilført spraytan, for et langvarig, naturlig og lukseriøst resultat. Ren arganolje gjenoppretter hudens fuktighet og etterlater huden enda vakrere.

DermalLock™
Den naturlige DermalLock™ teknologien skaper en barriere på huden slik at de aktive ingrediensene får økt virketid og dermed utvikler en dypere, myk og mer langvarig brunfarge.

Moisture Lock
Beriket med økologisk Arganolje, Vitamin E og Aloe Vera som gir MoroccanTan® huden smidighet og fuktighet. Moisture Lock gir huden en vakker glød.

FT100˚
FT100˚ (Firming & Toning Technology): En kombinasjon av kaffein, vitaminer og O2 som gir fastere hud og reduserer rynker slik at huden ser yngre ut, samtidig som sen opprettholder den naturlige fuktighetsbalansen.

Bronzere
Dype gyllenbrune bronzere tilpasser seg kundens hudtone slik at hver MoroccanTan® gir en perfekt brunfarge.

Rose Hip Oil (Nyperoseolje)
MoroccanTan® er beriket med organisk nyperoseolje* som er en sterk antioksidant, anti-ager og fuktighetsgiver med lukseriøse hudpleie-egenskaper.
*Kun i utvalgte produkter.

VIL DU BLI FORHANDLER?
Last ned MoroccanTan forhandlerbrosjyren her!

MoroccanTan selvbruning:

MoroccanTan® sine selvbruningsprodukter inneholder arganolje og Vitamin E og gir derfor huden fuktighet, samtidig som de gir en dyp, gyllen brunfarge som etterlater huden myk og smidig. Hud som er sunn og frisk reflekterer mye lys og ser derfor ut til å «gløde». Samtidig gjør arganoljen at huden holdes fuktig slik at brunfargen varer lenger og fader naturlig uten å flasse. Den ikke-klebrige formulaen absorberes dypt og gir huden næring.

MoroccanTan sine selvbruningsprodukter i et nøtteskall:

Parabenfri
100% naturlige ingredienser
Inneholder organisk arganolje og nyperoseolje
Raskttørrkende
Passer alle hudtyper
Dypt fuktighetsgivende og nærende
Oljefri & ikke-klebrig formula