«Eco Tan» filosofi – inspirert av norsk natur

De nordiske landene er kjent for sin naturlige skjønnhet og vakre natur. Nordic Tan er det eneste nordiske spraytanmerket, beriket med blåbærekstrakt fra nordiske blåbær – en ekstrakt full av antioksidanter og vitamin B, C og E. Formulaen er spesielt utviklet for å gi en vakker, naturlig og jevn brunfarge, som også gir næring til huden.
Nordic Tan har en “Eco Tan” filosofi, er inspirert av den norske naturen og opptatt av å ta hensyn til miljøet, naturen vi lever i og de som bor i den. Produktene er derfor veganske og ikke testet på dyr.

 

LES MER
 

 

NORDIC TAN SPRAY TAN SOLUTION

Nordic Tan kommer i en 12% DHA tilsvarende medium brunfarge, og 15%DHA som tilsvarer en mørkere brunfarge.

PERFEKT FOR NORDISK HUD

Nordic Tan formulaen er spesielt utviklet for å passe lys, nordisk hud. Brozinglaget som spraytan normalt etterlater, gjør at man kan se unaturlig brun ut frem til første dusj. Nordic Tan inneholder ikke bronzing som gjør at man ser det ekte resultatet umiddelbart. Nordic Tan har en perfekt balanse av fargebaser som gir en naturlig, kald brunfarge – det ser som du har vært uten i solen og blitt naturlig brun.

VIRKETID

Nordic Tan er hurtigvirkende. Fargen kan dusjes av allerede etter 2 timer for en fin glød, og kan være på i opptil 8 timer for en dypest mulig brunfarge.

NY TEKNOLOGI

Nordic Tan formulaen gjør at spraytanen nesten ikke smitter av – selv ikke på hvite klær. Spraytan har normalt et bronzing lag, et lag som sitter øverst på huden slik at man skal se hvor man har sprayet. Dette laget skyldes av i første dusj og viser ikke den reelle fargen du faktisk får. Det er også dette laget som smitter av på klær og sengetøy. Nordic Tan er en «game changer» også på dette området, med en teknologi som gjør at du umiddelbart ser fargen uten bronzinglag.

TØRKETID

Nordic Tan formulaen gjør at spraytanen umiddelbart tørker på huden. Normalt tar det 1-2 timer før spraytanen ikke føles «klissete» på huden etter påføring. Nordic Tan er en «game changer» og en reell utfordrer når det kommer til tørketid: Etter kun 30 minutter er huden helt tørr.

Ingredienser

Lemon Myrtle eterisk olje

Har en av naturens høyeste innhold av citral, som har en antibakteriell og rensende effekt. Har i tillegg en frisk og oppløftende duft.

Vitamin E

Er en sterk antioksidant som lindrer irritert hud og hjelper med å glatte ut fine linjer og rynker. Gir fukt og næring til trøtt og tørr hud.

Nordisk blåbærekstrakt

Inneholder vitamin B, C og E samt store mengder antioksidanter. Antioksidanter fjerner overskudd av frie radikaler og reduserer aldringstegn.

Granatepleekstrakt

Er rik på vitaminer og mineraler og regnes som en av naturens sterkeste antioksidanter. Fremmer hudfornyelse og dannelse av kollagen,

Vaniljeolje

Gir en behagelig og beroligende duft, samt virker fuktighetsgivende og glattende på huden.

Aloe Vera

Stimulerer produksjon av kollagen, noe som kan forebygge og redusere rynker. Den forbedrer hudens elastisitet og reduserer tørrhet og irritasjon.

Nordisk
De nordiske landene er kjent for sin naturlige skjønnhet og vakre, rene natur. Lumi Tan er utviklet for å gi en brunfarge som er så vakker og naturlig som stedet den ble født.

Blåbærekstrakt
Blåbær vokser vilt i de nordiske skoger og er rike på antioksidanter, samt vitamin B, C og E. Naturlig blåbærekstrakt fra norden har nå, for første gang, blitt tilført spraytan for å gi en en jevn, naturlig og langvarig brunfarge som er fuktighetsgivende og som kan redusere aldringstegn.

Naturlig & Økologisk
For å gi den fineste og mest naturlige brunfargen, uten å skade huden, inneholder Lumi Tan økologiske og naturlige ingredienser som er fulle av vitaminer og antioksidanter, inkludert nordisk Blåbærekstrakt, Pomegranateekstrakt og Aloe Vera. Lumi Tan er helt fri for parabener, PEG, syntetisk alkohol og parfyme.

Lumi Bronzer Technology
Den effektive bronzer teknologien kombinerer naturlig DHA og Erythrulose og er mindre uttørkende på huden enn tradisjonelle spraytans. Dette gir en mer langvarig brunfarge som fader jevnt og naturlig.

Eco Tan filosofi
Lumi Tan er mer enn skjønnhet. Vår visjon er å tilby produkter av høy kvalitet som er inspirert av naturen og fremstilt på etisk og bærekraftig vis. Derfor er produktene veganske, de er ikke testet på dyr, og de inneholder naturlige og økologiske ingredienser.

Lumi Tan- The Original Nordic Eco Tan

Lumi Tan- The Original Nordic Eco Tan

Lumi Tan- The Original Nordic Eco Tan

Lumi Tan- The Original Nordic Eco Tan