Spraytanhuset

Spraytanhuset er Norges fremste eksperter på spraytan og selvbruning og åpnet landets første spraytansalong i Mai 2014 for å tilby nordmenn et sunnere alternativ til sol og solarium. Vi driver en salong på Majorstuen i Oslo, samt nettbutikk der vi selger det beste innen organisk og naturlig selvbruning fra Vani-T, Moroccan Tan, og Dermasuri.

Spraytanhuset har som formål å få kvinner og menn i alle aldere til å føle seg vel ved å kunne holde seg solbrune året rundt uten kreftfremkallende og rynkedannende ultrafiolett(UV)-eksponering.
Vår lidenskap er å kunne tilby en jevn og naturlig brunfarge uten å utsette kundene våre for stoffer som tradisjonelt smyger seg inn i selvbruning- og spraytanprodukter (f.eks. parabener, & sulfater). Les mer om innholdet i våre spraytans her!

LES MER

Kort om oss

 • Spraytansalong som utfører manuell spraytan ved bruk av organiske, parabenfrie og naturlige produkter. Hvorfor velge organisk?
 • Butikk og nettbutikk med selvbruningsprodukter til hjemmebruk
 • I salongen vår bruker vi spraytanfarge fra to av de mest anerkjente spraytanprodusentene på markedet – Vani-T og Moroccan Tan,. Merkene inneholder organiske og naturlige ingredienser.
 • Nettbutikk for bedriftskunder (spraytansalonger og mobile spraytanklinikker) bestående av spraytanutstyr, startpakker og spraytansolution
 • Norsk importør for flere anerkjente internasjonale spraytan-og selvbruningsmerker som leveres videre til forhandlere i hele Norge
 • Vi kjemper for en reduksjon i Norges forekomst av hudkreft ved å engasjere oss i å bidra til redusert bruk av solarium og forbedring av nordmenns solvaner

LES MER

Spraytan

En spraytan hos oss gjøres manuelt av en terapeut, og tar ca 15 minutter (les mer om spraytan her!). Spraytan gjør deg perfekt brun uten UV-stråling slik at du unngår økt risiko for hudkreft, rynker og andre hudskader. Våre spraytans:

 • Gir en gyllenbrun, jevn brunfarge som hverken ser oransje eller skjoldete ut
 • Inneholder organiske og naturlige ingredienser
 • Består av planteekstrakter, vitaminer og antioksidanter for en pleiende, fuktighetsgivende og anti-aging effekt
 • Inneholder ingen parabener,  sulfater, DEA, mineraloljer, parafin eller andre tilsetningsstoffer som på sikt kan virke hormonforstyrrende
 • Er raskt absorbert og varer opptil en uke
 • Fargen forlenges ved korrekt før-og etterbehandling, f.eks. ved bruk av den spraytanforlengende kremen MoroccanTan MoroccanLuminous Lotion 3 in 1 Extender
 • Perfekt for deg som skal i bryllup, på fest eller en annen spesiell anledning
 • Har en 100% fornøydgaranti slik at du får neste spraytan gratis hvis du innen 7 dager gir beskjed om at du ikke er fornøyd. Gratis spraytan må benyttes innen 10 dager.

LES MER

 

Vår visjon

“Norge ligger i verdenstoppen når det gjelder forekomst og dødelighet av hudkreft (føflekkreft) – sammen med land som Australia – kaldt klima og dårlige solforhold til tross. Hovedårsaken til dette er utbredt eksponering for UV-stråling fra sollys og solariumbesøk, kombinert med for lite solkrem og for lav solfaktor. Ved å tilby et sunnere alternativ å bli brun på, ønsker vi å bidra til redusert bruk av solarium, samt skape en motkultur til den rådende norske kulturen for overdreven soling.»

 

 

 

 

 

Spraytan er et sunnere alternativ til soling og solarium

 

 

 

 

 

 

 

 

VÅRE VERDIER

Spraytanhuset bygger sitt arbeid på fem grunnprinsipper: Organisk, helse, kvalitet, service og integritet.

sign

 

 

 

 

 

 

Organisk

Vi bruker spraytanprodukter med ingredienser som er organiske. Organisk jordbruk legger man vekt på å opprettholde den naturlige lagdelingen i jordsmonnet og tilføre husdyrgjødsel og annet organisk materiale i mest mulig naturlig tilstand.

Helse

Vi kjemper for en reduksjon i Norges hudkreftforekomst ved tilby et likestilt alternativ til solarium og tradisjonell soling. Vi selger og bruker naturlige produkter som er fri for parabener, sulfater, DEA, mineraloljer, parafin og andre unødvendige tilsetningsstoffer som tradisjonelt smyger seg inn i kosmetiske produkter.

Kvalitet

Vi er Norges fremste eksperter på spraytan og selvbruning og tilbyr produkter og tjenester av høyeste kvalitet. Våre produkter inneholder planteekstrakter, vitaminer og antioksidanter for en dypt pleiende, fuktighetsgivende og anti-aging effekt.

Service

Vi har 100% fornøyd garanti og og tar utgangspunkt i kundens behov og tilfredsstillelsen av disse. Vi ønsker å overgå kundens forventninger til service, samt behandle hver kunde med respekt og integritet.

Integritet

Våre produkter er ikke testet på dyr. I tillegg til høye kriterier til produktene vi fører, har vi høye forventninger til oss selv og ivaretakelse av vårt sosiale ansvar.

«Terningkast 6!»

NETTAVISEN SIDE 2
«Vi har også testet profesjonell spraytan utført hos Spraytanhuset. …etter råd gikk jeg for den lyseste nyansen – noe som ga en frisk, solkysset farge uten at den ble oransje. Selve sprayingen var effektivt unnagjort og en veldig enkel prosedyre. Resultatet ble helt jevnt og veldig pent, og holdt i omkring fem dager før det gradvis begynte å fade. Også dette skjedde jevnt, slik at jeg unngikk skjolder og ujevne overganger.Jeg har sensitiv hud, og har reagert på velkjente selvbruningsmerker tidligere. Spraytanen fra Vani-T irriterte imidlertid ikke huden min overhodet, og jeg kom fra det hele uten allergiske reaksjoner. Terningkast 6!»