EIERE

Janne Hegna

Tilbrakte 2,5 år i Australia. Har en Bachelor i Internasjonal Markedsføring og en Master i Business og Markedsføring. Har flere års erfaring som Produktsjef i et internasjonalt selskap. Er opptatt av velvære, trening og helse

Natalie Müller

Tilbrakte 8 år i Australia og har flere års erfaring som HR-ansvarlig i en internasjonal humanitær organisasjon. Har en Master i HR og Markedsføring, samt en bachelor og en postgraduate grad i psykologi.

19 år gammel flyttet Natalie til Australia – landet med den høyeste forekomsten av hudkreft i verden. (2014: Norge er no. 3, etter Australia og New Zealand). I en alder av 25 oppdaget hun en føflekk som fikk henne til å stusse: føflekken hadde kommet plutselig, den var asymmetrisk, ujevn i fargen. Hun gikk til legen som umiddelbart sørget for at føflekken ble operert vekk. Hun hadde vært heldig,- føflekken hadde celleforandringer, men tidlig behandling hindret hudkreft.

· Natalie fikk streng beskjed om å holde seg borte fra solen så mye som mulig, bruke solhatt og høy solfaktor, hver dag. Hendelsen satte en støkk i henne, og hun bestemte seg for å ta legens råd et steg lengre: hun bestemte seg for ALDRI Å SOLE SEG MER.

Det var bare et problem: hun likte å være brun! En venninne anbefalte «spraytan», og etter et par “hit and miss” fant hun et merke som ga et så naturlig og jevnt resultat at det var likestilt med en vanlig brunfarge: Vani-T. Et kvarter hver fredag morgen de neste 4 årene ble derfor brukt til å besøke hennes lokale spraytansalong.

Etter 8 år i Australia bestemte Natalie seg for å flytte hjem til fedrelandet Norge. Hvordan skulle hun nå få sin ukentlige spraytan? Hun googlet, men det fantes knapt noen som tilbød spraytan i Norge, og ingen brukte Vani-T – det merket hun hadde best erfaring med.

Hun bestemte seg for å ta saken i egne hender; kjøpte nødvendig utstyr, fullførte et kurs, importerte Vani-T spraytanfarge fra Australia og lærte opp lillesøster til å kunne spraye seg, mot at de begge fikk sin ukentlige spraytan.

Etterhvert begynte ryktet å spre seg til Natalies venninner, og videre til venninnene av hennes venninner. Tanken slo henne; «Kanksje et spraytanstudio er nettopp det Oslo trenger?» Natalie besvarte sitt eget spørsmål med en klart og tydelig «ja», og med søsterens hjelp fant hun et lokalet på St Hanshaugen som hun kalte «Spraytanhuset».

Et par uker etter, under en fuktig middag med venninnen Janne som Natalie hadde møtt mens de begge bodde i Australia, slo det henne: Janne MÅTTE bli med på dette prosjektet! Janne jobbet som produktsjef i et internasjonalt selskap, var over gjennomsnittet opptatt av helse og velvære, og ville i Natalies øyne være den perfekte samarbeidspartner (dette skulle senere også vise deg å stemme). Tanken ble umiddelbart formidlet videre (slik den som oftest gjør etter et glass vin eller to), og svaret fra Janne kom like kjapt i retur: «SELVFØLGELIG VIL JEG DET!»

…og resten er historie…

Vil du jobbe hos oss?

Brenner du for helse og velvære og ønsker å jobbe for Spraytanhuset?

SEND EN ÅPEN SØKNAD