Vår historie

Vi startet med en liten salong på St Hanshaugen i 2014 med et smalt behandlingsrom. Raskt opplevde salongen en markant økning i etterspørselen etter spraytan. I dag har vi i underkant av 100 kvm og en salong på over to etasjer med hele fire behandlingsrom. Vi tilbyr fremdeles kun spraytan og er fortsatt Norges eneste rendyrkede spraytansalong.

Spraytanhuset har vært en pionèr i Norge som den første etablerte spraytansalongen. Selskapet har i dag vokst til å bli en av de største leverandørene av spraytan og selvbruning i Norge. Vi er eksklusiv distributør i Norge av de verdenskjente merkene Vani-T, MoroccanTan og Dermasuri. Merkene og produktene vi fører inneholder organiske ingredienser, er parabenfrie, er ikke testet på dyr og er veganske. Vi utfører over 10 000 spraytans i året i vår egen salong, har over 30 000 fornøyde kunder og over 150 salonger som handler spraytanprodukter og utstyr i vår nettbutikk samt kurser over 50 salonger årlig i vår unike spraytanteknikk. Vi våger dermed å kalle oss for Norges fremste eksperter på spraytan og selvbruning.

Isabel er eieren av Spraytanhuset og tidlig i tjueårene begynt hun å få ganske store, markante pigmentflekker i ansiktet. Så raskt huden ble eksponert for sol, ble mørke flekker synlig i pannen, over leppen og på kinnene. Hun elsket å være brun, og hadde i ungdomsårene tilbrakt mange timer i solarium og på stranden med sololje. Når hun som 28-åring måtte fjerne en asymmetrisk føflekk med ujevn farge, fikk hun en oppvekker som medførte at hun ikke lenger ønsket å bli eksponert for sol overhodet. Da oppdaget hun spraytan.

I dag har Spraytanhuset fått en sterk posisjon på det norske bruningsmarkedet. Vi er en aktør som ønsker å bruke stemmen vår til å være med på å endre nordmenns bruningsvaner. Kreftregisteret viser til at Norge kan havne på nivå med Australia – som gjorde solarium forbudt i 2013. Norge er blant de landene som ligger svært høyt i forekomst og dødelighet av føflekkreft. Spraytan er et alternativ som gir deg en ekte og naturlig brunfarge uten å skade huden. Derfor har Spraytanhuset historisk også gitt 5% av overskuddet til Kreftforeningens arbeid.

 

2020 ble året hvor ting stopper opp. Da benyttet vi anledningen til å teste, utvikle og produsere vår helt egen spraytanfarge og selvbruning i samarbeid med en annen kjent, norsk aktør. I starten av 2021 vil den første nordiske spraytanen lanseres på markedet.

 

Vil du jobbe hos oss?

Brenner du for helse og velvære og ønsker å jobbe for Spraytanhuset?

SEND EN ÅPEN SØKNAD