Referanser

Anna Myklebust

15.01.2016
«Hei skjønninger! Har vært noen virkelig travle dager – har jobbet med bloggen og hatt et samarbeid med en sponsor, jeg fikk møte henne i dag og fikk en fantastisk fin spraytan, kan ikke si noe annet enn at jeg ble veldig overrasket av resultatet»

Louise Angelica Riise

11.03.2015
«Er du forresten lei blek og blass hud? Det var jeg, og sist jeg reiste til Oslo dro jeg innom Spraytanhuset og gjett om det gjorde susen. Det hele var gjort på 20 minutter og da jeg kom ut nylakkert, var jeg flere nynser brunere i huden. Fantastisk følelse! Det begynner å bli en liten stund siden nå, og som dere ser holder fargen godt enda :-)»

Benedicthe Bjerke

13.11.2014
«Jeg er som mange vet en stor tilhenger av selvbruning. Finnes det noe bedre enn brun uten sol? Jeg var innom Spraytanhuset i forrige uke og resultatet ble veldig bra! I hverdagen smører jeg med Vani T eller Vita Liberata en til to ganger for å holde en jevn glød i huden 🙂 »

Sophie Elise Isaksen

10.03.2015
«…Nå har jeg en jevn og fin brunfarge over alt. …Jeg er iallfall sykt glad for at jeg prøvde det her, og det blir garantert ikke siste gangen 🙂 Det tok som sagt ca 10 minutter, og jeg gjorde behandlingen på Spraytanhuset i Oslo. Naturlig og fint, sant?»

les innlegget her →

Lene Orvik

17.06.2015
«Igår var jeg hos Spraytanhuset og fikk nydelig farge før shooten som er idag! Jeg sprayer meg alltid der før jeg skal på shoot, fargen blir jevn, mørk og fin og holder en hel uke. Så er det gjort på 5 minutter i tillegg. 500,- for en tan, og varer en uke!»

Komikerfrue

01.12.2015
«Jeg er vanligvis flink på å bruke selvbruning med i går så stakk jeg innom Spraytanhuset og fikk fargen ordnet på null komma niks og jammen er jeg glad for det i dag for fy søren hva litt brunfarge gjør for humøret. I dag tidlig kunne jeg gå på jobb uten sminke og føle meg fresh til og med.»

les innlegget her →

Annette Haga

01.02.2015
«Ellers har jeg vært på Spraytanhuset og freshet opp brunfargen i dag!»

Linn Seljeset

30.03.2015
«Forrige uke var jeg innom Spraytanhuset. Jeg har følt meg vinterblek og ufresh de siste ukene, så det passet perfekt å bruke 15 minutter på en økologisk spraytan. På torsdag var jeg KJEMPEbrun, og etter en dusj var jeg perfekt gyllenbrun…Nå er det 5 dager siden, og fargen er fortsatt veldig fin! Takk til Spraytanhuset for super farge og 20 veldig hyggelige minutter»

les innlegget her →

Sophie Elise Isaksen

10.03.2015
«Sånn her så jeg ut etter spraytanningen på Spraytanhuset igår! Tenk at på 5-10 minutter kan man se sånn her ut. Uten noen risiko for kreft eller å bruke masse tid i solarium! Wohoo! …Jeg føler meg utrolig mye freshere med litt farge, og det er heller ikke «ubehagelig» å stå uten sminke på bildene for jeg ser uansett fin og fresh ut.»

les innlegget her →

Lene Orvik

15.06.2014
«Var forresten og sprayet meg før helgen igjen, hos Spraytanhuset. …Digger den brunfargen man får, så fresh og naturlig!»

Silje Økland

23.11.2015
«Lykke er… å kunne ha en solbrun kropp i midten av november! Jaa, dere skulle sett ansiktet mitt da jeg gikk ut fra Spraytanhuset sine lokaler her i Bergen, haha! Det er rart hva litt brunfarge gjør med oss…»

les innlegget her →

Marie Wolla

02.02.2016
«Tusen takk til Spraytanhuset som gjorde meg brun og fin før reisen!»

les innlegget her →

Donna Louise

06.07.2014
«Jeg sendte en mail og fikk time med engang (de som jobber der er superhyggelige :). Da jeg kom dit hadde vi først en samtale om hva slags farge jeg ville ha… Fargen jeg fikk, som var 8% var den lyseste fargen men jeg ble likevel utrolig brun. Jeg anbefaler at hvis man først skal ta spraytan, at man starter forsiktig og ikke blir «sjokkbrun» med engang! Jeg synes min farge ble utrooolig fin og jevn. Skikkelig fornøyd!»

Aina Cesilie Wien

21.07.2015
«Veldig fornøyd med fargen denne gangen også. De blandet Medium med litt fitness farge i, så jeg fikk samme blanding som sist. Flott at de selv har arkiv på hva man har fått tidligere, så slipper man å huske alt sånn selv.»

les innlegget her →

Maria Kassandra

10.04.2015
«…var innom Spraytanhuset i Oslo for en full økologisk spraytan behandling! …Føler meg så utrolig mye freshere når jeg har farge på kroppen og spesielt i ansiktet! Kan virkelig anbefale alle i Oslo-området å få seg en spraytanbehandling, det er mye sunnere og kjappere enn solarium. …Var redd for å flasse fargen av ved å trene/svette med stramme klær, men fargen holdt som bare det og har forsvunnet veldig gradvis og jevnt!»

Sophie Elise Isaksen

13.07.2015
«Jeg var nettopp hos spraytanhuset og ble brun – dette er noe jeg betaler for. Man kan faktisk genuint like et produkt eller en behandling for å anbefale det videre, og spesielt om man liker eieren så godt som jeg gjør. Hun er herlig, og jeg mener de fortjener litt skryt slik at flere unge blir oppmerksome på at solarium ikke er en nødvendighet, faktisk er det jo mest bare skadelig.. Pluss med en fin spraytan kan jeg gå uten sminke, slik som jeg gjør nå, og likevel føle meg pyntet og fresh.»

les innlegget her →

Kristin Gjelsvik

14.12.2015
«SE på den freshe brunfargen min, haha. Jeg ble nemlig invitert til Spraytanhuset dagen før festen, for å få litt sponset partyglød, og skal jeg være ærlig, hadde jeg aldri trodd at jeg skulle føle meg SÅ fresh som jeg gjorde etter en runde med litt bruning. …En ting som alltid vil være sikkert, er at litt brunfarge gjør noe med selvfølelse og selvtillit. Makan! Og så er det jo så mye bedre med en runde spraytan enn å ligge i solarium. …Jeg er like brun og fin fremdeles, og så sjukt begeistret for å føle meg like fresh som jeg gjør midt på sommeren. Halleluja og hurramegrundt!»

Lene Orvik

29.05.2014
«Fikk ikke solt meg så mye idag, MEN det gjorde overhodet ikke noe. For jeg har nemlig nettopp vært og sprayet meg til helgens bryllup på Spraytanhuset. Det tok 15 minutter, og nå er jeg mørkebrun og så fresh! Aldri sprayet meg hos salong før, men det skal jeg absolutt benytte meg av når jeg føler for det. Kjempedigg nå når det er en spesiell anledning, men også ellers. Istedet for å ta sol i solarium synes jeg dette er en bedre måte å bli brun på, herlig! …I tillegg bruker de økologisk spraytan, tommel opp!»

Annette Haga

14.11.2014
«Som jeg skrev i går unnet jeg meg litt selvpleie-behandlinger, så nå er jeg fin på både hår, negler og kropp (tok en airbush-spraytan hos Spraytanhuset på St. Hanshaugen, det anbefales!)»

Marie Vigebo

12.08.2015
«Brunfargen jeg fikk i Spania, er allerede borte og jeg føler meg grå og trist igjen.. Heldigvis for meg, har Spraytanhuset, Norges fremste eksperter på Spraytan og selvbruning, nå åpnet landets første spraytansalong- i Oslo!! Her tilbys brunfarger i mange nyanser hvor du selv kan velge intensiteten på fargen. Målet er å gi dere den perfekte brunfargen, uten å utsette huden for UV-stråling, økt risiko for hudkreft, rynker og andre hudskader. Brun, blid og frisk som en fisk!»

Anne Brith

25.06.2018
«Dagen før var jeg på Spraytanhuset og tannet meg. Jeg har jobbet nesten nonstop i helgen med masse antrekk og lignende så derfor var det deilig å bli litt ekstra brun. Mange har spurt meg hvilken fargen jeg tar og jeg tar medium. Spraytanningen er organisk og holder i 2-3 uker har jeg erfart.»

Anne Brith

02.06.2018
«Som mange av dere har sett på snap så ble jeg superbrun på 15 minutter i går. Jeg svippet innom Spraytanhuset og «sprayet» meg brun med økologisk spraytan. Jeg føler meg såååå fresh.»