10 SELVBRUNINGSTIP
Ønsker du å bli solbrun, men vil unngå å se falsk ut? Følg disse feilsikre tipsene og triksene fra selvbruningekspertene våre for å sikre at du får en naturlig solbrun farge hver gang.

Det er en grunn til at selvbruning ofte kalles en ferie i en flaske. Når alt kommer til alt, kan en god selvbruning ha effekten av en ukes avslapping i solen. I løpet av få timer vil huden din være glødende, slik at du ser frisk og uthvilt ut umiddelbart. Det som er enda bedre, er at ved å velge en spraytan enn å bake i solen, vil du beskytte huden din mot potensielle solskader, og bidra til å opprettholde fyldigere og mer ungdommelig utseende. Vinn, vinn!

Hvorfor er det så mange av oss som fortsatt bekymrer oss for å se unaturlige eller flekkete ut når vi bruker selvbruning? Heldigvis er dagene med solbrune formler som gjør deg oransje borte. Fargekolleksjonen vår er designet med Advoganic Technology for å gi deg de mest naturlige resultatene. Våre organiske formler kommer i en rekke formater for å gjøre det så enkelt som mulig å påføre og oppnå den mest feilfri brunfargen. Det er imidlertid noen trinn du kan følge for å sikre at du får de aller beste resultatene fra brunfargen. Følg disse 10 feilfrie tipsene og gjør deg klar til å gløde, naturlig!

1. FORBEREDELSE
Det viktigste trinnet i spraytansrutinen din er forberedelse. Se for deg huden din som et kunstners lerret, det er viktig å forberede seg ordentlig for å gi de mest feilfrie resultatene. Start med å eksfoliere huden din med en oljefri kroppsskrubb, og vær spesielt oppmerksom på tørre områder som albuer og knær. Hvorfor oljefri? Rester fra fete produkter skaper en barriere på overflaten av huden og forhindrer de mest feilfrie resultatene. Når du er eksfoliert, fjern alt uønsket hår og hold huden ren og fri for fuktighetskrem, lotion eller parfyme før du kommer for en spraytan.

2. VELG RIKTIG FORMEL
Vi designet kolleksjonen vår for å inkludere en rekke formler og nyanser for å hjelpe deg med å velge det perfekte alternativet for din hudtype. Hvis du har tørrere hud, vil en av våre fuktighetsgivende kremer sørge for at huden din blir ekstra fuktig og bidra til å skape en jevn finish. Hvis du er ute etter en superrask tørkende selvbruning, vil du elske vårt utvalg av selvbruningsmousse som tørker på et øyeblikk og er veldig enkle å påføre.

3. BRUK DEN RIKTIG MENGDE AV PRODUKTET
Et av de beste selvbruningsstipsene vi kan gi deg for å oppnå en naturlig brunfarge, er å ikke bruke for mye produkt. Dette kan gi en ujevn applikasjon som gir deg et unaturlig resultat.Husk at hvis du vil gå dypere, kan du alltid legge til mer. Sikt mot 1-2 pumper mousse for hver arm, under- og overben, torso og bryst.

4. BRUK EN TANNING MITT
Hvis du noen gang har lurt på om selvbruningsvotten virkelig er nødvendig, så la oss hjelpe deg – det er viktig! Den myke votten lar deg jevnt fordele og blande selvbruningen på huden din. Det hjelper også til å beskytte håndflatene mot farge, og sørger for at du ikke ender med unaturlig fargede hender.

5. EN NATURLIG HÅNDTAN
En av de største avsløringene til en falsk glød er overbrune hender, håndledd og håndflater. Legg merke til at huden din er naturlig lysere mot håndleddet, og håndflatene våre får nesten ikke farge i det hele tatt. Når du påfører selvbruningen på innsiden av armen, påfør fargen forsiktig mot håndleddet ditt, og pass på at du ikke legger igjen en linje i hånden. Når du er ferdig med selvbruningen, bruker du produktet som er igjen på votten for å sveipe forsiktig over toppen av hånden mot fingrene for å få en naturlig farge. Ta til slutt en fuktig klut eller sminkeserviett og fei mellom fingrene og over toppen av knokene for å fjerne overflødig produkt.

6. NATURLIG FOTTAN
Etter hendene er føttene den neste avsløringen av en solfri brunfarge. Vær forsiktig med å bruke for mye på anklene og legg merke til hvor huden vil være naturlig farget. I likhet med hender er det ikke nødvendig å bruke ekstra produkt på votten når du påfører på toppen av føttene. Bare sveip votten forsiktig over overflaten og bland for en naturlig finish. Til slutt, ta den fuktige kluten eller tørk av og ta opp sidene på føttene og mellom tærne for en brunfarge som ser ut som om du nettopp gikk av stranden.

7. LA SELVBBRUNINGEN UTVIKLE SEG
Hvis du bruker en av våre selvbruninger som Vani-T Velocity, Activate eller Illumin8 selvbruningsmousse, MoroccanTan Instant Exotic, Instant Tanning selvbruningsmousse eller selvbruningskrem, må du la brunfargen utvikle seg i løpet av 2-4 timer for å sikre at du får de beste resultatene. I løpet av denne tiden bør du unngå kontakt med vann og sørge for at du ikke svetter, da begge disse kan påvirke selvbruningens utvikling og gi deg ujevne resultater. Noen velger å bruke brunfargen før sengetid og skylle av neste morgen. Tips, bruk klær som dekker armer og ben for å unngå hudsvette om natten for å sikre at du våkner med en jevn brunfarge.

8. GLEM IKKE ANSIKTSTANNEN
For en idiotsikker falsk glød, sørg for at du også gir din hud en sunn glød. Alle selvbruningene våre kan brukes i ansiktet og på kroppen, enten alene eller blandet med fuktighetskrem for en mer subtil glød. For en tilpasset ansiktsfarge, prøv vår Vani-T Glow Dråper, legg ganske enkelt til et par dråper i din vanlige hudpleie før sengetid og våkne opp med en naturlig ansiktsglød.

10. LA TAN UTVIKLE
Ikke alle tips handler om applikasjonen. Hvordan du opprettholder brunfargen din, vil være nøkkelen til å ha en glød som varer og ser bra ut. Heldigvis er produktene våre laget med dypt fuktighetsgivende ingredienser som Aloe Vera, Raspberry og Melon, slik at du kan være sikker på at brunfargen din vil falme jevnt, akkurat som en naturlig solbrunhet. For å holde huden glødende innenfra, husk å holde deg hydrert ved å drikke mye vann og spise grønne bladgrønnsaker som grønnkål som er rike på L-lysin. Vil du utvide brunfargen ytterligere? Påfør vår Fabulous Gradual Tan Lotion hver dag for ekstra fuktighet og en boost av selvbruning.

Nå har du selvbruningstipsene som hjelper deg med å skape den mest naturlige utseende.