Hvorfor bli kurset av Spraytanhuset?

Vi er spesialister på bruning som ikke skader huden, har Norges største spraytansalong og er en av Norges største aktører av spraytan og selvbruning til salonger – med eksklusive distribusjonsrettigheter i både Norge og Europa for flere verdenskjente merker. Spraytanhuset utvikler også selvbruningsprodukter for store, kjente norske nettbutikker. Vi er en meget seriøs aktør, og har vært en pionèr i Norge som den første etablerte spraytansalongen.

Over 150 salonger i Norge har valgt Spraytanhuset

I dag er vi leverandører av spraytan og selvbruning til over 150 salonger i Norge. Vi opplever en økende interesse etter å lære mer om spraytan og etter våre fantastiske selvbruningskremer, mousser, gradvise selvbrunere og selvbruning for ansikt. For oss er det viktig at vi også har en informativ rolle overfor våre forhandlere, og oppdaterer derfor jevnlig våre salonger på trender, forskning og utvikling innen spraytanfaget.

Siden 2014 har vi utdannet både nybegynnere og erfarne skjønnhetsterapeuter fra hele Norge og mange av våre tidligere kursdeltakere driver nå egne spraytanbedrifter. Merkene og produktene vi fører inneholder organiske ingredienser, er parabenfrie, er ikke testet på dyr og er veganske. Vår spraytan og spraytanteknikk har fått terningkast 6 av Nettavisen, har blitt omtalt i KK, Det Nye, Allers, Kamille og Stella samt deltatt i TV-innspilling av Ylvis på Holmen og er i disse dager samarbeidspartner av Skal Vi Danse som nå går på TV2.

Vani-T har vunnet priser for sine eksklusive, naturlige bruntoner. Det som blant annet gjør selvbruningsmoussene til Vani-T ettertraktet, er at de kåret til best i test av VOUGE, er elsket av stylister – og brukes av 14 millioner mennesker over hele verden samt er representert i 15 land. Brunfargene har fått stor, internasjonal omtale i magasiner som blant annet ELLE. Vani-T har vært pionerer i å skape en jevn, perfekt og naturlig brunfarge. Dette er et av de aller beste merkene innen spraytan og selvbruning. De har også produsert kremer spesielt utviklet for å forlenge varigheten på selvbruning og spraytan. Det er også verdt å nevne at kjendiser som Kourtney og Khloe Kardashian, Jennifer Aniston og Cameron Diaz bruker Vani-T Australia.

LES KURSANMELDELSE

Våre australske merker er kåret til best i test av VOUGE, og er brukt av kjendiser som Jennifer Aniston, Cameron Diaz og Kourtney og Khloe Kardashian. Vi fører kun merker som gir et naturlig resultat, tørker raskt, er hurtigvirkende og ikke lukter. Merkene bruker i vår egen salong der vi gjennomfører 10 000 spraytans i året. Du kan derfor føle deg trygg på at merkene du handler av oss er av god kvalitet. Spraytanfargene kommer i ulike produktserier med varme og kalde farger, lyse farger ned i 8% DHA til mørke farger opptil 15% DHA med baser som motvirker røde-, gule- og rosa undertoner i huden.

MoroccanTan har skapt en unik serie av spraytanfarger, selvbruningskremer og selvbrunignsmousser. Produktene inneholder arganolje, er rike på antioksidanter og Aloe Vera som gir en dyp brunfarge som gløder og varer på huden. De er heller ikke testet på dyr, er veganske og spraytanfargene er allergi-sertifiserte. De som kan reagere på spraytan, erfarer vi at ikke reagerer på MoroccanTan. Dessuten fører MoroccanTan både kalde og varme farger – noe som gir mange muligheter når det kommer til å få spraytanfargene til å matche flere, ulike hudtoner. MoroccanTan har også body butter og dusjsåper spesielt utviklet for å forlenge varigheten på selvbruning og spraytan. Dusjsåpen er virkelig et must have!

Våre unike spraytanmerker

Merkene våre er brukt av over 14 millioner mennesker og av kjendiser som Kourtney og Khloe Kardashian, Jennifer Aniston og Cameron Diaz. Merkene med ulike produktserier med varme og kalde farger, lyse farger ned i 8% DHA til mørke farger opptil 15% DHA, med baser som motvirker røde-, gule- og rosa undertoner i huden. Siden vi utfører over 10 000 spraytans i året i vår egen salong i Oslo, snakker vi derfor av erfaring og du kan føle deg trygg på at vi har kvalitetsprodukter.

Dermasuri er et prisbelønt hudpleieselskap som bruker eldgamle østlige skjønnhetsritualer i sin særegne peelingprodukter. Dermasuri-produktene, som er kjent som Hollywoods rødløper-hemmelighet, skaper en myk og glødende hud. Skrubbehansken er elsket over hele verden av spaterepauter, hudpleiespesialister, makeupartister og skjønnhetseksperter – og er kåret til den beste skrubben i Cosmopolitan. Vi leverer ikke bare Dermasuri i Norge, men også til salonger i flere europeiske land.

Praktiske spraytankurs

Med vårt praktiske spraytankurs lærer du hvordan du håndterer maskinen, spraytanvæsken og teknikken som skaper den perfekte brunfargen. Vi gir deg informasjon om spraytan generelt, samt gir deg nyttige firmatips og råd vedrørende hvordan du lykkes med å bygge og utvikle et spraytanfirma. Kurset passer også for deg som vil kjøpe spraytan utstyr til hjemmebruk og vil lære hvordan du bruker utstyret.

Forhandlerfordeler

Under kurset registrerer vi deg som forhandler og melder deg på nyhetsbrevet vårt om du ønsker det. Da får du fordeler som å bli invitert på eksklusive forhandlerkvelder, de mottar i ny og ne egne kvantumsrabatter, mulighet til å handle nyheter før andre samt gode tilbud. Som registrert forhandler får du svært gode rabatter på alt i nettbutikken.

Etter fullført kurs mottar du et kursdiplom fra oss, noe som gir deg kredibilitet ovenfor potensielle kunder, samt utruster deg til å lykkes innenfor det som per dags dato er et relativt underutviklet marked. Vi støtter deg underveis – mens kurset foregår og i etterkant av kurset – slik at oppstartsfasen blir så smertefri som mulig. Du vil også ha mulighet til å få forhandlerpriser på spraytan-og selvbruningsprodukter fra leverandører som Vani-T, Moroccan Tan og Dermasuri, samt få tilgang til forhandlerportalet i nettbutikken.

Hvis du ønsker mer informasjon om spraytankurs eller ønsker å melde deg på et av våre kurs, vennligst send en e-post til spraytanhuset@gmail.com.

Hvorfor starte med spraytan

Hva kan du forvente med spraytan?

Spraytan- og selvbruning er i vinden for å opprettholde en naturlig glød året rundt. Det er også en spesielt attraktiv behandling til spesielle anledninger der man ønsker å være brun slik som i bryllup, utdrikningslag, bursdager, julebord, julaften, nyttårsaften, til fitnesskonkurranser og utdrikningslag. Spraytan har absolutt sine perioder med høysesong, og måneder som april, mai, juni, juli, august og desember merker vi stor etterspørsel. Det er viktig at kundene blir fornøyde med fargen og opplever at den holder godt slik at de kommer tilbake igjen. Det kan vi garantere!

Hvorfor øker etterspørselen etter spraytan?

Spraytan og selvbruning er alternativer som gir en ekte og naturlig brunfarge uten å skade huden. Mange vegrer seg for å påføre selvbruning i frykt for skjolder og ujevnheter, men ønsker ikke å skade huden med solarium. Med spraytan utfører en spraytanbehandler behandlingen, og sørger for et jevnt og naturlig resultat.  Kreftregisteret viser til at Norge kan havne på nivå med Australia – som gjorde solarium forbudt i 2013. Norge er blant de landene som ligger svært høyt i forekomst og dødelighet av føflekkreft. Derfor har Spraytanhuset historisk også gitt 5% av overskuddet til Kreftforeningens arbeid.

Våre nybegynnerkurs

Premium

Grupper

Digitale kurs

Basic

Kr2900 3,5 time

Digital spraytankurs (2 timer)

Premium

Kr4499 6 timer

Digital spraytankurs (4 timer)

Digitalt påfyll

Kr1900 2 timer

Faglig påfyll viderekommende (2 timer)

Forskjellen på Basickurs og Premiumkurs
  • Basic-kurset: Du får observere kursleder spraye en modell først, og får deretter spraye tre modeller selv. Du får en innføring i HMS, hvordan DHA fungerer samt hvilket beskyttelsesutstyr vi anbefaler for behandlere som utfører spraytans. Du får en generell innføring i spraytan og «Do’s and Dont’s» basert på våre erfaringer. Vi går gjennom ulike hudtyper og hudtoner, slik at du lærer hvordan samme farge med spraytan vil kunne se ulik ut på kunder. Du vil også få en innføring i våre australske og amerikanske spraytanmerker som Spraytanhuset har eksklusive distribusjonsrettigheter på i Norge og Europa – som du som forhandler av oss vil kunne kjøpe.
  • Premium-kurs:  Du får får observere kursleder spraye to modeller og spraye fire modeller selv. Du får en innføring i HMS, hvordan DHA fungerer samt hvilket beskyttelsesutstyr vi anbefaler for behandlere som utfører spraytans. Du får en dyp innføring i spraytan og «Do’s and Dont’s» basert på våre erfaringer. Vi gir deg en grundig innføring i ulike hudtyper og hudtoner, slik at du lærer hvordan samme farge med spraytan vil kunne se ulik ut på kunder. Du vil også få en god i våre australske og amerikanske spraytanmerker som Spraytanhuset har eksklusive distribusjonsrettigheter på i Norge og Europa – som du som forhandler av oss vil kunne kjøpe. I tillegg får du innføring i produkter som du kan selge i egen salong, både selvbruning og spraytanforlengende produkter.

spraytan-kurs-oslo-bergen-spraytanhuset

kurs-spraytanhuset-300x300

kurs-spraytanhuset

Vi er norges største og mest erfarne innen spraytankurs og viser deg gjerne hvordan du kan utvikle dine ferdigheter! Siden 2014 har vi utdannet både nybegynnere og erfarne skjønnhetsterapeuter fra hele Norge og mange av våre tidligere kursdeltakere driver nå egne spraytanbedrifter. Våre kurs finner sted i vår salong i Schønings gate 6 på Majorstuen i Oslo.