imagesSpraytanhuset er Norges leverandør av Vani-T – den verdenskjente Australske produsenten av økologiske selvbruningsprodukter, mineralsminke, hudpleie og produkter assosiert med profesjonell spraytan. Vani-T ble etablert av Tania Walsh, en skjønnhetsspesialist med 20 års erfaring i skjønnhetsindustrien. Tania var bekymret over økende bruk av kjemiske stoffer i verdens mest kjente hudpleieprodukter og var overbevist om at det man putter PÅ kroppen er like viktig som det man putter I kroppen. Etter å ha født 3 barn var hun opptatt av hva slags hudpleieprodukter hun brukte, fordi hun ville unngå å utsette barna for skadelige stoffer. I 2004 startet hun Vani-T, som raskt ekspanderte til både USA, England, Europa og Canada og nå selges i 15 000 butikker i 10 land. Vani-Ts produkter har vunnet «best i test» i de fleste produkt kategorier, har blitt omtalt i annerkjente moteblader som Vogue og Elle, og er brukt av utallige kjendiser, sminkører og modeller.

Vani-T er definisjonen på øko-chic. Alle Vani-Ts produkter er 100 % parabenfri og parfyme-fri, har ikke blitt testet på dyr, og inneholder økologiske ingredienser som både er bra for huden og miljøet. Alle Vani-t sine produkter har et høyt innhold av botaniske oljer, vitaminer og antioksidanter og er fri for tilsetningsstoffer, mineraloljer, sulfater, glykoler, parabener og unaturlige fargestoffer. Alle Vani-Ts produkter er derfor pleiene, antiaging og fuktighetsgivende.

Alle Vani-Ts produkter:

  • Inneholder økologiske og naturlige ingredienser
  • Er parabenerfri, alkoholfri, og fri for parfyme, sulfater, DEA, mineraloljer. parafin og andre unødvendige tilsetningsstoffer
  • Er ikke testet på dyr
  • Inneholder planteoljer, vitaminer og antioksidanter for en dypt pleiende, fuktighetsgivende og anti-aging effekt