«De fleste blir veldig overrasket over hvor naturlige fargene er. At de passer så godt til absolutt alle som prøver. De blir imponert over hvor raskt man kan få en perfekt bruntone. Mange sier at de får mer selvtilitt og føler seg både fastere i huden og mer «fit». De blir den beste versjonen av seg selv!»

 VIL DU OGSÅ BLI KURSET AV NORGES FREMSTE EKSPERTER I SPRAYTAN?

Book kurs

Vi er leverandør av spraytan til over 150 salonger i Norge. Spraytanhuset har vært en pionèr i Norge som den første etablerte spraytansalongen. Siden 2014 har vi utdannet både nybegynnere og erfarne skjønnhetsterapeuter fra hele Norge og mange av våre tidligere kursdeltakere driver nå egne spraytanbedrifter. En av dem er May Linn fra Elverum.

May Linn Bjørklund holder til på Elverum og eier salongen Oasen spraytan og velvære. Allerede har spraytan blitt et populært tilbud lokalt.

«Jeg elsker fornøyde kunder som går ut med en fresh og fin brunfarge og naturlig glød. Det er herlig å se at de får mer energi og virkelig stråler!», forteller May Linn.

Fra venstre: May Linn Bjørklund ( eier) og Thea (idrettmassør)

Hvorfor ønsket du å starte med spraytan?

«Her i Elverum er det ingen andre som driver med spraytan. Jeg følte at det kunne bli et populært tilbud i byen vår. Jeg ville ta et kurs som gjorde det mulig for meg å raskt kunne starte opp med spraytan i en salong.»

Hvorfor valgte du å ta spraytankurs hos Spraytanhuset?

«Jeg googlet litt og fant ut at jeg ville gå «all in» og kurse meg hos de aller beste i landet. Dessuten likte jeg konseptet, produktene og forhandlerpakken Spraytanhuset kunne levere svært godt. Det var også viktig at produktene var etisk riktig produsert og ikke minst både økologiske og allergivennlige for kundene. Vi hadde et krav om at produsentene ikke tester på dyr.»

Hva synes du om selve kurset? Hvordan var den praktiske læringen? Forstod du teorien bak?

«Kurset var veldig lærerikt og man fikk testet teori i praksis veldig tidlig på egne modeller. All teori var lett å forstå. Det var i tillegg ekstra hyggelig å være gjest hos Spraytanhuset. Ble tatt godt imot og opplæringen var utrolig effektiv. Vi fikk gjort masse nyttige erfaringer på bare noen få timer. Det føles trygt å vite at man har lært av de aller beste på dette feltet. Fikk utrolig mange gode tips underveis! Vi får nå masse skryt fra kundene våre, selv de som har testet andre salonger.»

Har du spørsmål om spraytankurs? Send SMS «spraytan» til 915 22 703, så tar vi kontakt 

For oss er det viktig at vi også har en informativ rolle overfor våre forhandlere, og oppdaterer derfor jevnlig våre salonger på trender, forskning og utvikling innen spraytanfaget. Hvordan opplevde du oppfølgingen etter kurset og informasjonen du har mottatt generelt, May Linn?

«Oppfølgingen er kjempegod. Man får umiddelbart svar på alt man lurer på i etterkant. Både på telefon og mail. Kursheftet vi får med hjem er også et veldig fint hjelpemiddel. Lett å finne gode svar med fine forklaringer og bilder.»

TERNINGSKAST 6: Spraytanhuset sin teknikk har fått terningskast 6 av Nettavisen. Se denne korte videosnutten for å se hvordan vi utfører spraytans.

Hvordan har oppstarten av spraytanvirksomheten vært?

«Oppstarten har gått bra. Det var litt som måtte gjøres i lokalene før vi kunne ta de i bruk, men nå ha vi et funksjonelt og romslig rom som vi bruker til spraytanbehandlinger. På grunn av tiden vi er inne i akkurat nå har det vært litt roligere oppstart enn det vi håpet på. Men samtidig er det omtrent som forventet vil jeg si.»

Hva elsker du mest med spraytan?

«Jeg elsker fornøyde kunder som går ut med en fresh og fin brunfarge og naturlig glød. Det er herlig å se at de får mer energi og virkelig stråler!»

«Kundene blir imponert over hvor raskt man kan få en perfekt bruntone. Mange sier at de får mer selvtillit og at føler seg både fastere i huden og mer «fit». De blir den beste versjonen av seg selv!», forteller May Linn som kurset seg hos Spraytanhuset i sommer.

Har du fått noen favorittfarger eller merker?

«På sommeren vil jeg nevnte Velocity og Illuminate fra Vani-T som to store favoritter. I tillegg til Coco fra MorrocanTan.
Mens høst- og vinterfavorittene er Liquid Sun fra Vani-T og Bronze fra MoroccanTan.»

Har du spørsmål om spraytankurs? Send inn et kontaktskjema